Bekijk een grotere kaart

Hoge Zand 23
2512 EK Den Haag

Postbus 61315
2506 AH Den Haag

T +31 (0)70 362 4000
F +31 (0)84 221 1682
M +31 (0)6 2862 2181
E info@makingwaves.nl

Route vanaf A4/A12
(U komt uit de richting Utrecht, Rotterdam of Amsterdam)

A12 richting Den Haag, afrit 4(Voorburg).
Aan het einde van de afrit slaat u links(u rijdt over de Maanweg). Volg deze weg, de Maanweg loopt na een bocht naar rechts over in de Binckhorstlaan.
Bij het kruispunt aan de Mercuriusweg (aan uw rechterhand ziet u een Karwei Bouwmarkt) slaat u linksaf(u rijdt over de Mercuriusweg). Volg deze weg, de Mercuriusweg loopt over in de Neherkade. Op de Calandstraat slaat u rechtsaf. Volg deze weg, de Calandstraat loopt over in de Vaillantlaan. Aan het einde van de Vaillantlaan passeert u een kleine rotonde. Na deze rotonde slaat u rechtaf op het Buitenom. Steek de Brouwersgracht over en op de Zuidwal slaat u rechtsaf. Linksaf de Glasblazerslaan in en linksaf de Lange Beestenmarkt op. De eerste straat slaat u linksaf (Hoge Zand). Making Waves bevindt zich op nummer 23, aan uw rechterhand.

Route vanaf A44
(U komt uit de richting Amsterdam A44)

Aan het einde van de A44/N44 slaat u linksaf de Zuid-Hollandlaan op. Bij de kruising met de Koningskade slaat u rechtsaf. Let op! Sorteert u voor op de linkerrijbaan. In de linkerrijbaan sorteert u direct voor om linksaf te slaan. Op de Koningskade slaat u linksaf (dit is de Dr. Kuyperstraat) Volg deze weg, de Dr. Kuyperstraat loopt over in de Mauritskade. Na ongeveer 500 meter passeert u aan uw linkerhand de Koninklijke stallen. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt verder op de Prinsessewal. Volg deze weg en en draai rechts de Veenkade op. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt nu op de Torenstraat.

De Torenstraat loopt over in de Jan Hendrikstraat. Bij de stoplichten (aan de overkant ziet u de Boekhorststraat) slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Prinsegracht.
Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt nu op de Brouwersgracht. De eerstvolgende straat slaat u linksaf en direct rechtsaf (Zuidwal). Linksaf de Glasblazerslaan in en linksaf de Lange Beestenmarkt op. De eerste straat slaat u linksaf (Hoge Zand). Making Waves bevindt zich op nummer 23, aan uw rechterhand.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.